Over

Het gezicht achter .EersteGesprek. ben ik, Jolanda Pranger
Al ruim 20 jaar neem ik als professional in de arbeidsbemiddeling zelf sollicitatiegesprekken af, de laatste jaren bij ons eigen bedrijf .FORMT. 
Samen met mijn broer ben ik hiervan de eigenaar.
Daarnaast geef ik al jaren sollicitatietraining aan medewerkers die bij onze opdrachtgevers op gesprek gaan.

Sollicitatietraining
Via .EersteGesprek. (als extra dienst van .FORMT.) gaan we met iedereen aan de slag die zich maximaal wil voorbereiden op een sollicitatiegesprek en wil leren van eerdere ervaringen.
Dit werkt omdat we als geen ander weten hoe er ‘aan de andere kant van de tafel’ naar een CV wordt gekeken én hoe het gesprek wordt gevoerd.
Met een goede voorbereiding kun je jezelf beter presenteren, ga je je gesprekken zelfverzekerder in en heb je eerder succes.

LinkedIn training
Dit heb ik uitgebreid met trainingen op het gebied van LinkedIn omdat ik merkte dat hier voor veel mensen meer uit te halen is.
Deze trainingen zijn zowel voor werkzoekenden als voor professionals en ondernemers dé weg naar een optimaal LinkedIn profiel. 
Door aandacht te hebben voor je profiel en gebruik te maken van de mogelijkheden van dit platform kan het vóór je gaan werken. 

Samenwerking
Samen met 2 andere ondernemers ben ik daarnaast te vinden op het platform 3xzichtbaar
Hier bieden wij afzonderlijk onze diensten aan én gezamenlijk in een aantrekkelijk totaalpakket. Deze diensten zijn gericht op ondersteuning in de opzet van je social media (social media support), aantrekkelijk beeldmateriaal (zichtbaar in bedrijf) en het optimaliseren van je LinkedIn profiel (.EersteGesprek.).

Ik heb een nuchtere Noord-Hollandse werkwijze en dat vind je ook terug in mijn aanpak met betrekking tot de trainingen.  Je krijgt eerlijke en directe feedback maar altijd opbouwend.
Wanneer kan ik jou helpen op weg naar een .EersteGesprek.?

Jolanda Pranger
06 – 14 23 29 56
jolanda@eerstegesprek.nl


.EersteGesprek. is een extra dienst van 
.FORMT.