Trainingen werkzoekenden

Ben jij werkzoekend en kun je hulp gebruiken bij het solliciteren?
Hieronder staan de diverse trainingen vermeld waarmee ik je kan helpen.
De workshops zijn individueel en vinden plaats op locatie of eventueel digitaal.  

Sollicitatietraining
Wanneer je wordt uitgenodigd voor een (online) sollicitatiegesprek wil je direct een goede indruk maken. Hoe voer je dan je beste gesprek?
Hier gaan we mee aan de slag in deze training. We kijken naar je voorbereiding, de rol van je gesprekspartners en uiteraard de inhoud van het gesprek. Ook besteden we aandacht aan je (digitale) presentatie en welke vragen je bijvoorbeeld zelf kunt stellen.

CV Advies
Een goed en leesbaar curriculum vitae maken, daar moet je altijd even goed voor gaan zitten. Vervolgens is het zinvol om dit ook goed bij te houden. Graag helpen we je hiermee op weg. We helpen je op weg met een leidraad om een nieuw cv te maken of je bestaande cv te optimaliseren.
Ook laten we je zien hoe een cv wordt gelezen en beoordeeld. Eventueel kijken we mee naar je motivatiebrief. Het doel is dat er een compleet cv ontstaan waarmee je voor de dag kunt komen en succesvol gaat solliciteren!

LinkedIn Goede Basis
Hoe word je vindbaar op LinkedIn in je zoektocht naar een (nieuwe) baan?
In deze LinkedIn training komt het volgende aan de orde:

  • Het maken of volledig maken van je LinkedIn profiel
  • Hoe zet je LinkedIn in wanneer je op zoek bent naar een (nieuwe) baan, hoe word je vindbaar en zichtbaar
  • Netwerken via LinkedIn
  • Tips & Tricks 

Wil je ook een professionele foto voor je LinkedIn profiel laten maken? Neem dan eens contact op met Els Broers van Zichtbaar in bedrijf.